ΣΥΝΤΗΡΗΣH - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝSERVICE ( ΣΕΡΒΙΣ ) ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Συντήρηση 
Οι υποχρεώσεις μας δεν σταματούν με την ολοκλήρωση μιας επιτυχούς εγκατάστασης – αυτό είναι μόνο η αρχή. Έχουμε τη δυνατότητα να συντηρούμε και να επισκευάζουμε τον εξοπλισμό σας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την άψογη λειτουργία του για πολλά χρόνια.
Η συντήρηση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα όπως εξάλλου όλων των συσκευών και μηχανών, είναι απαραίτητη, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία και απόδοση του. Κάνοντας service στην κατάλληλη καθορισμένη στιγμή, βοηθάμε τον ηλιακό μας να ``αντέξει`` στην πάροδο του χρόνου και να μας προσφέρει τις υπηρεσίες του για περισσότερα χρόνια και με αποτελεσματικότητα.
Καλό είναι το πρώτο service του συστήματος μας να γίνει στο τέλος του δεύτερου έτους λειτουργίας του και έπειτα κάθε 2 έτη. Κάνοντας service στον ηλιακό σας, το ειδικευμένο συνεργείο μας θα ελέγξει τη λειτουργία του συστήματος, την αντιψυκτική ικανότητα του θερμικού φορέα στο κλειστό κύκλωμα και αλλάζει τη ράβδο μαγνησίου που παρέχει το boiler. Σε περίπτωση που έχει παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα, το συνεργείο μας πληροφορεί τον πελάτη και συνεννοείται εγγράφως για την οποιαδήποτε ενέργεια του.
Η συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού αιθύλο, ανα 2ετία δεν επιτρέπει στο θερμικό φορέα να παγώσει σε περίπτωση που η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 0oC, έτσι ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση να σπάσουν οι συλλέκτες σε περίπτωση παγετού. αν και εφόσον είστε σίγουροι οτι ο ηλιακός θερμοσίφωνας έχει ικανοποιητική ποσότητα αντιψυκτικού, δεν υπάρχει φόβος για το σύστημα. Αν όχι όμως θα πρέπει να προβείτε στην άμμεση συμπληρωσή του, μέσω του σερβις της συσκευής σας. Επισης η πλήρη κάλυψη του κλειστού κυκλώματος της συσκευής από αντιψυκτικό, παρέχει σε αυτό την μέγιστη απόδοση του με την ανάλογη ηλιοφάνεια. Η έλειψη αντιψυκτικού στο κλειστό κύκλωμα, ακόμα και 1 λίτρου, μειώνει την απόδοση του ηλιακού μας ακόμα και αν υπάρχει πλήρη ηλιοφάνεια.
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΟ ΑΝΙΨΥΚΤΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΘΕΡΜΙΚΟ (ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝ), 
ΚΟΣΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: 60 ευρώ ΣΥΝ ΦΠΑ 23%.
ΚΟΣΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: 80 ευρώ ΣΥΝ ΦΠΑ 23%.
ΚΟΣΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.

Τιμή:73,80€