ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ


Χαλύβδινοι λέβητες

Κατασκευάζονται από χαλυβδοελάσματα τα οποία συγκολλούνται μεταξύ τους.

Το βάρος τους είναι μικρότερο από το αντίστοιχο των χυτοσίδηρων, για την ίδια θερμική ισχύ (πάχος ελάσματος 3mm).

Μειονέκτημα αποτελεί ότι στα μεγάλα μεγέθη η τοποθέτηση στο λεβητοστάσιο είναι δύσκολη λόγω του μεγάλου όγκου.

Μια διάκριση τους αποτελεί αν είναι αεραυλωτοί ή υδραυλωτοί. Στην πρώτη περίπτωση τα καυσαέρια οδηγούνται στο εσωτερικό των σωλήνων ενώ στην δεύτερη περίπτωση μέσα από τα τούμπα περνά το θερμαινόμενο νερό. Οι σωλήνες αυτοί είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τύπου mannesman.

Στους αεραυλούς τοποθετούνται ανασχετήρες, συνήθως ανοξείδωτοι, οι οποίοι επιβραδύνουν τα καυσαέρια κατά την ροή τους. Με αυτό τον τρόπο, τα καυσαέρια αποδίδουν μεγαλύτερο μέρος της θερμότητας τους στα τοιχώματα του λέβητα, και έχουμε καλύτερη εκμετάλλευση της ενέργειας του καυσίμου.

Ο καθαρισμός των εσωτερικών επιφανειών του λέβητα είναι ευκολότερος από τους χυτοσίδηρους λόγω του υλικού κατασκευής αλλά και της φιλοσοφίας σχεδίασης των χαλύβδινων λεβήτων.
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ


Μονάδες ατομικής θέρμανσης

Σε περιπτώσεις διαμερισμάτων (150m2 περίπου) και όπου επιτρέπεται, είναι δυνατή η τοποθέτηση μικρών- συμπαγών μονάδων οι οποίες είναι μόνες τους είναι ικανές να τροφοδοτούν με ζεστό νερό το κύκλωμα θέρμανσης.

Η ισχύ τους φτάνει ως και τις 30.000 KcaI/h ενώ καταλαμβάνουν μικρό χώρο.

Όλα τα απαραίτητα τμήματα και εξαρτήματα βρίσκονται τοποθετημένα στο εσωτερικό μεταλλικού πλαισίου το οποίο φέρει καπάκια ανοίγματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει μόνωση για απόσβεση του θορύβου ενώ η βαφή του καλύμματος είναι ηλεκτροστατική.

Στο εσωτερικό της μονάδας συναντάμε τον λέβητα ο οποίος μπορεί να είναι χαλύβδινος ή χυτοσίδηρος ενώ υπάρχει εγκατεστημένος και ο κατάλληλος καυστήρας.
ATOMIKEΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ


Η DAEWOO παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον τομέα των επιτοίχιων λεβήτων:

Πρόκειται για σύγχρονους, συμπαγείς, σύμπακτους, επιτοίχιους λέβητες αερίου που είναι κατάλληλοι τόσο για νεόδμητα όσο και τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων κτιρίων. Σύμφωνα με τις παραδόσεις ποιότητάς μας και τελειότητας, αυτή η νέα σειρά των ποιοτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.H DAEWOO αναπτύσσει και βελτιώνει διαρκώς λύσεις θέρμανσης κομμένες και ραμένες στα μέτρα των πολύτιμων πελατών μας. Είναι ο σημαντικότερος στόχος μας να βελτιώσουμε με τις καινοτομίες μας την άνεσή σας μέσα στο σπίτι σας.

Η τεχνολογία της DAEWOO εξασφαλίζει συγχρόνως την ασφάλειά σας και την βέλτιστη λειτουργικότητα.

Έξυπνος και ευέλικτος
Η τεχνολογία συσκευών μας εγγυάται ευέλικτες λύσεις για όλες τις εφαρμογές και τους τύπους εγκαταστάσεων. Οι καινοτόμες τεχνολογίες ελέγχου είναι διαθέσιμες για τη θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσεως. Οι λέβητες της DAEWOO σας εισάγουν σε ένα νέο συναίσθημα που πηγάζει από την ποιοτική τεχνολογία θέρμανσης. Ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις σχετικά με τη άνεση στη θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού.
Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε προηγούμενη εγκατάσταση ή τις ειδικές απαιτήσεις χώρου, αυτές οι συσκευές πάντα ταιριάζουν. Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε περίπτωση μια άψογη εγκατάσταση θέρμανσης. Τελικά όμως θα σας ικανοποιήσει περισσότερο απ’ όλα αυτό που δεν μπορείτε να δείτε – το επίπεδο τεχνολογίας στο εσωτερικό.

Αναλυτικότερα:

  • ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ
  • ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΥΣΗΣ
  • ΑΝΤΛΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • ΦΙΛΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ